Merken
Welkom in de Webshop van Bas van Zanten professioneel B.V.

Klik hier om uw aan te melden voor onze nieuwsbrief met de scherpste aanbiedingen!

Gratis verzending vanaf €100,-
Ze zijn constant in onze gedachten: de mensen die professioneel werken met gereedschappen. Wie moeten kunnen vertrouwen op hun instrumenten, ook als het moeilijk wordt. Die verwachten dat hun gereedschappen een lange tijd meegaan. Met andere woorden: gebruikers die veeleisend zijn in alle opzichten en alleen het beste willen.

Wij bieden deze gebruikers een reeks van ongeveer 1.000 verschillende tangen aan. Met deze keuze kunnen wij precies het juiste gereedschap voor elke toepassing verzorgen - en altijd in een passend ontwerp en grootte.

Omdat het oordeel van de professionals onze referentie is, zijn we altijd op zoek naar hun feedback. Over hoe ze werken met hun tang en wat belangrijk is voor hen, zodat we precies en tot in detail kunnen begrijpen wat voor hen belangrijk is.
Vitaal is om te weten wat hun werk makkelijker, sneller en veiliger te maken. Dat wil zeggen, het onderwerp van ergonomie, aanpassing van de arbeidsomstandigheden apparaten aan hun gebruikers. Ondanks de hoge prestaties, gereedschap moet nooit meer moeite van een gebruiker vragen dan nodig is. Hier is bijvoorbeeld een goed ontwerp tangen handgrepen niet het enige criterium. We vinden altijd nieuwe manieren om kracht te besparen en het verlichten van het hele hand-arm-systeem.