Merken
Welkom in de Webshop van Bas van Zanten professioneel B.V.

Klik hier om uw aan te melden voor onze nieuwsbrief met de scherpste aanbiedingen!

Gratis verzending vanaf €100,-
GP Batteries International Ltd. houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie en marketing van batterijen en batterijgerelateerde producten. Sinds haar oprichting in 1964 onder de Gold Peak Group in Hong Kong groeide GP Batteries uit tot een van 's werelds belangrijkste leveranciers van primaire en herlaadbare batterijen.

Vandaag de dag is GP Batteries International Ltd. de grootste fabrikant van consumentenbatterijen in China. Zij levert een uitgebreid assortiment batterijproducten aan OEM's, toonaangevende batterijfabrikanten en onderhaar eigen merknaam, GP Batteries, aan de consumentenmarkt. GP Batteries staat sinds 1991 genoteerd aan de Singapore Exchange Securities Trading Ltd. De belangrijkse productiefaciliteiten van GP Batteries bevinden zich in Hong Kong, China, Singapore, Taiwan en Maleisië. Zij krijgen de ondersteuning van marketing- en verkoopkantoren wereldwijd.

Brands Groep B.V., gevestigd te Deurne, is een onderneming die het management, de administratie, logistiek en IT verzorgt voor de dochterondernemingen en deelnemingen. Deze houden zich allen bezig met de distributie van GP Batteries in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.
Vanuit het Europees hoofdkantoor GP Batteries Europe B.V.,gevestigd te Asten en een joint venture met producent GP Batteries, wordt de Europese Sales en Marketing gecoördineerd.