Merken
Welkom in de Webshop van Bas van Zanten professioneel B.V.

Klik hier om uw aan te melden voor onze nieuwsbrief met de scherpste aanbiedingen!

Gratis verzending vanaf €100,-

KWB GEREEDSCHAPSKOFFER, 129-DELIG

4837637
KWB GEREEDSCHAPSKOFFER, 129-DELIG
€ 139,00
(Inc BTW)
Wat ons leveringsprogramma perfect maakt: het uitvoerige en compacte kwb gereedschapprogramma, dat op het gebied van kwaliteit en keuze niets te wensen over laat.

Ons gereedschapassortiment is continu GS-gekeurd (VPA en TÜV), en voldoet zodoende aan maximale eisen m.b.t. de werkveiligheid. Dat is niet alleen goed, maar ziet er ook goed uit – daarvoor zorgt de elegante metaalafwerking van de gereedschappen in mat verchroomd en satijn. Bovendien garandeert de uniforme kleurstelling van de 2-component grepen in blauwrood een grote greepvriendelijkheid en een perfecte krachtoverbrenging.

De eindgebruiker kan afhankelijk van behoefte kiezen uit drie kwaliteitsklassen, waarbij de gereedschappen uit de High Quality- en Professional-klassen bijzonder goed geschikt zijn voor continu gebruik. Wij geven zelfs 5 jaar garantie op onze Professionalkwaliteit.

De oriëntatie op de eindgebruiker vinden wij trouwens heel belangrijk. Daarom hebben wij het nieuwe gereedschapassortiment voorzien van een geoptimaliseerde verpakking die bij de klant helderheid op het eerste gezicht oplevert – door eenduidige kwaliteitsmarkeringen, foto‘s van toepassingen en overzichtelijke kleurcoderingen voor gereedschappen van verschillende series. De klantvriendelijke presentatie wordt afgerond door een verticale scheiding van de gereedschapgroepen op de productwanden.