Welkom!

Bas van Zanten professioneel B.V.

Klik hier voor onze Webshop.

Merken

Onderstaand vind u een kleine selectie van de door ons gevoerde merken

Merken

Abus


ABUS merkproducten staan ​​voor de veiligheid wereldwijd. Ze bieden mensen persoonlijke bescherming en veiligheid voor hun eigendom. Of u nu thuis, op werk of onderweg bent - ABUS producten zijn ontworpen om u 'het goede gevoel van veiligheid' te geven.

ABUS biedt oplossingen voor elk veiligheidsprobleem.
Lees meer
Abus Culemborg

Alabastine


Of je nu een doorgewinterde klusser bent of af en toe aan de slag gaat, met de voorbehandeling van Alabastine slaagt iedere doe-het-zelf-klus. Alabastine heeft een compleet assortiment en helpt je om je hout, steen, metaal, tegels& voegen voor te behandelen om zo een mooi eindresultaat te behalen!
Lees meer
Alabastine Culemborg

Axa


AXA hang- & sluitwerkproducten worden vervaardigd door Stenman Holland B.V. te Veenendaal, onderdeel van AXA Stenman Industries B.V..
Een organisatie met een lange en rijke historie, die teruggaat tot 1902.
Door de jaren heen heeft AXA op het gebied van inbraakwerende beveiligingsproducten een ijzersterke naam opgebouwd. Het assortiment hang- & sluitwerk kent de volgende productgroepen: scharnieren, raamuitzetters, sluitingen, deurbeslag.
Lees meer
Axa Culemborg

Berker


Veelomvattend onderzoeks- en ontwikkelingswerk ligt ten grondslag aan de hoge standaard van de Berker-producten. In het centrale laboratorium van Berker worden niet alleen nieuwe of verbeterde producten ontwikkeld. De medewerkers doen ook onderzoek naar nieuwe, moderne technologieën en toepassingsgebieden. Daarbij garandeert een kwaliteitsbeheersysteem volgens DIN ISO 9001 de kwaliteit en veiligheid van de vervaardigde producten. Voor het bekende, hoge niveau van het Berker-design wordt gezorgd door een nauwe samenwerking met de beste designers.
Lees meer
Berker Culemborg

Bison


Bison is hét toonaangevende lijm- en kitmerk in de doe-het-zelfmarkt in de Benelux en is daarnaast een belangrijke speler in de Zuid- en Oost-Europese markt en het Midden-Oosten. Bison Kit®, Montagekit, Secondelijm en Poly Max® zijn bekende Bisonproducten binnen het uitgebreide assortiment oplossingen voor elke lijm-, afdicht- en onderhoudsklus. Kortom: wie lijm en kit zegt, zegt Bison!
Lees meer
Bison Culemborg

Bosch


De divisie Elektrisch gereedschap in Nederland
Dankzij Bosch beschikt u over 's werelds beste elektrisch gereedschap, toebehoren en tuingereedschap. Onze product-ontwikkeling, productie, verkoop en service maken de divisie tot de grootste fabrikant van elektrisch gereedschap ter wereld.
De divisie elektrisch gereedschap van Bosch biedt de nieuwste technologie en de laatste innovaties voor :

Industrie en vakman
Doe-het-zelvers
Toebehoren
Intelligente meettechniek
Tuin
Lees meer
Bosch Culemborg

De Raat Brandkasten


De Raat Brandkasten is Europa's grootste distributeur op het gebied van brand- en inbraakwerende producten en gerelateerde veiligheidsproducten. Met kwalitatief hoogwaardige producten tracht De Raat Brandkasten een bijdrage te leveren aan een veiligere samenleving.
Op tal van fronten onderscheidt De Raat Brandkasten zich van andere spelers op de lokale en internationale markt voor veiligheidsproducten. De Raat is actief vanuit eigen vestigingen in Nederland (Zoetermeer), België (Herentals) en Groot Britannië (Ellesmere).
De Raat Brandkasten is breed in de markt vertegenwoordigd door middel van een netwerk van loyale dealers die garant staan voor goede en betrouwbare adviezen. Door de combinatie van ons geselecteerd netwerk van dealers, komen de kennis en ervaring van beiden tot een perfect uitgedacht eindproduct.
Dankzij de inzet van eigen vervoer is De Raat in staat op zeer flexibele wijze om te gaan met aflevering en installatie van haar producten.
Een grote voorraad maakt het mogelijk het standaard assortiment zeer snel te kunnen leveren, het voorraadniveau wordt doorlopend getoetst aan de signalen welke wij uit de markt verkrijgen.
Het brede leveringsprogramma biedt voor vrijwel iedere vraag een oplossing.
Lees meer
De Raat Brandkasten Culemborg

Deltafix


Deltafix is een internationale groothandel gespecialiseerd in zelfklevende producten en bevestigingsmaterialen. Met ruim 5000 artikelen in het assortiment, meer dan 30 jaar ervaring en excellente logistieke processen bedient Deltafix de doe-het-zelf en professionele markt. Niet alleen in Nederland maar ook ver daarbuiten; onze klanten zitten verspreid over heel Europa.
Naast standaardproducten maakt Deltafix voor klanten elk gewenst concept op maat. Deltafix levert aan ondernemingen, winkels en ketens.
Lees meer
Deltafix Culemborg

Den Braven


Afdichtingsmaterialen voor de bouw, beglazing, sanitair, installatie, industrie en doe-het-zelf branche. Een ruim begrip. Het leveringsprogramma is daarom een zorgvuldige samenstelling van producten die qua toepassing nauw op elkaar aansluiten. Dit leveringsprogramma bestaat uit hoogwaardige producten zoals: stoppasta’s, butyl’s, acrylaten, siliconen, polyurethanen, MS-polymeren, polysulfiden, lijmen, PU-schuimen, verwerkingsapparatuur, afdichtingsbanden en vulmiddelen.
Den Braven Sealants, een bedrijf vol dynamiek met u als norm.

Sinds de oprichting (1974) heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in het produceren van kwalitatief hoogstaande afdichtingskitten (ISO 11.600 certificering) zoals Acrylaten, Siliconen, Butyl’s, MS-polymeren, Polyurethanen voor de bouw, industrie en doe-het-zelf sector. Ook produceert Den Braven Sealants in eigen beheer PU-schuimen, technische aërosols en lijmen.

De explosieve groei van Den Braven Sealants heeft ervoor gezord dat het bedrijf in diverse landen in zeer korte tijd tot marktleider is uitgegroeid. Zowel nationaal als internationaal (export naar meer dan 100 landen) worden onder de merknamen Zwaluw®, Tecseal® en Proby® Den Braven producten toegepast voor velerlei applicaties.
Lees meer
Den Braven Culemborg

DeWalt


In haar ruim 80-jarig bestaan heeft DEWALT een goede naam als ontwerper, ontwikkelaar en producent van duurzame en professionele stationaire machines opgebouwd. In 1923 vond Raymond DEWALT de radiaalzaagmachine uit, die jarenlang de toon voor kwaliteit en duurzaamheid zou zetten.
Het werd de start van een stevige reputatie bij professionele gebruikers. En een traditie van duurzaamheid, kracht, precisie en betrouwbaarheid werd het handelsmerk van DEWALT. De geel/zwarte kleurencombinatie is een gedeponeerd handelsmerk voor DEWALT machines en accessoires.
Lees meer
DeWalt Culemborg

Dulimex


Onder het merk ‘DX’ voert Dulimex een uitgebreid assortiment SKG®-gecertificeerde beveiligingsproducten. Deze worden tegen een aantrekkelijke en concurrerende prijs/kwaliteitsverhouding op de Europese markt afgezet. Het ‘DX’ programma omvat raamsluitingen en –beslag, scharnieren en paumelles, hang- en discussloten, overvallen, kantschuiven en twee complete series anti-paniekbeslag.
Lees meer
Dulimex Culemborg

Duracell


Wij bij Duracell zijn trots op ons bedrijf, en wij delen onze kennis heel graag met u. Ontdek hier meer over ons merk en onze producten, of kom alles te weten over het correcte onderhoud en de correcte verwijdering van batterijen. U kunt ons ook uw opmerkingen of vragen bezorgen.
Lees meer
Duracell Culemborg

Fein


FEIN is de specialist, wanneer het gaat om professionele en extreem betrouwbare elektrische gereedschappen en speciale oplossingen op het gebied van metaal, bouw en automotive. Als uitvinder van de elektrische handboormachine ontwikkelt FEIN sinds 140 jaar innovatieve en onovertroffen efficiënte oplossingen voor de praktijk, die ook overtuigen bij zeer zwaar en langdurig gebruik in industrie en bouw.
Lees meer
Fein Culemborg

Festool


Gespecialiseerd in veeleisende klanten.

Onze klanten verwachten veel van hun gereedschap. En daar is een goede reden voor: ze werken professioneel, vaak onder moeilijke omstandigheden.

Daarvoor hebben zij behoefte aan de beste gereedschappen op de markt. Festool biedt het. Dat we dat kunnen heeft veel te maken met onze nauwe banden met het ambacht, maar ook met onze expertise in de doelgroepen timmerlieden, schilders en automotive. Maak gebruik van onze passie voor perfecte resultaten. En blijf uzelf uitdagen ...
Lees meer
Festool Culemborg

Fischer


Ondernemingsgroep Ondernemingsgroep fischer staat voor een familiegestuurde groep van voortreffelijke innoverende bedrijven die wereldwijd succesvol zijn in hun respectievelijke sectoren. Bevestigingssystemen Bevestigingssystemen De fischer bevestigingssystemen bieden een volledig assortiment van kunststoffen, stalen en chemische bevestigingsmaterialen voor professionele gebruikers en doe-het-zelvers.
Lees meer
Fischer Culemborg

Gardena


GARDENA, gevestigd in de Duitse plaats Ulm, is het voorkeursmerk op het gebied van tuinverzorging van miljoenen huis- en tuinbezitters wereldwijd. Dat komt doordat GARDENA een compleet assortiment aanbiedt van alle benodigdheden, of het nu gaat om besproeiingssystemen, pompen, tuinvijvers, gazononderhoud, verzorging van bomen en struiken, tuingereedschap of bodembewerking. Tegenwoordig is GARDENA het grootste merk voor hoogwaardig tuingereedschap in Europa, met vestigingen in meer dan 80 landen overal ter wereld. Emoties spelen een belangrijke rol bij het aanspreken van mensen die hun tuin beschouwen als een 'levende ruimte nabij de natuur' en een plek voor welzijn, recreatie en plezier.
Lees meer
Gardena Culemborg

GP Batteries


GP Batteries International Ltd. houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie en marketing van batterijen en batterijgerelateerde producten. Sinds haar oprichting in 1964 onder de Gold Peak Group in Hong Kong groeide GP Batteries uit tot een van 's werelds belangrijkste leveranciers van primaire en herlaadbare batterijen.
Lees meer
GP Batteries Culemborg

Griffon


Speciaal voor de vakman biedt Griffon kwalitatief hoogwaardige, duidelijke oplossingsgerichte assortimenten. Hiermee staat Griffon garant voor een compleet aanbod voor de sanitair- en installatiebranche, zoals bijvoorbeeld voor irrigatie, tuinbouw, zwembadbouw, bouw- en infratechniek.
Kiezen voor Griffon, is kiezen voor kwaliteit. Naast kwaliteit is ook innovatie een van de kernwaarden. Griffon is de internationaal erkende specialist op het gebied van verbindingstechnieken voor leidingsystemen in kunststof en metaal.
Lees meer
Griffon Culemborg

Heco


De firma HECO-Schrauben is in ca. 120 jaar langzaam en gezond gegroeid. Tegenwoordig zijn wij een van de belangrijkste schroeffabrikanten in Duitsland. Onze bedrijfscultuur is echter net als voorheen doordrongen van de waarden die onze oprichter Karl Hettich al hoog in het vaandel had: ideeënrijkdom, vlijt en kwaliteitsbesef.
Wij zijn in hoge mate innovatief, maar daarbij altijd oorspronkelijk gebleven. Daarom mag u ook in de toekomst veel van het merk HECO verwachten. Onze medewerkers ontwikkelen nu al nieuwe oplossingen voor de eisen die de bevestigingstechniek over enkele jaren aan onze producten zal stellen. Houd rekening met het beste. Want wij hebben onze draai gevonden.

HECO-schroeven zijn wereldwijd het toppunt van veiligheid en betrouwbaarheid in de bevestigingstechniek. Dit image adelt, en schept verplichtingen. Wij onderwerpen onze schroeven aan veeleisende kwaliteitscontroles, voordat wij ze de wereld in sturen waar ze permanente verbindingen zullen aangaan.

De eerste tests doorlopen de schroeven al op de productiemachines. Op testbanken onderzoeken wij hier met regelmatige tussenpozen steekproeven. Deze eerste testgegevens worden elektronisch geregistreerd en komen voor verdere beoordeling op de afdeling voor kwaliteitsborging bij elkaar. De medewerkers van de afdeling voor kwaliteitsborging verzamelen in het bedrijf nog meer steekproeven, en nemen de schroeven nauwkeurig onder de loep, bijvoorbeeld aan de hand van inschroeftests, fotomicrografie, draaimomenttests, laagdiktemetingen en speciale tests voor gebruiksveiligheid. De voltooide schroeven verlaten dan voor korte tijd onze firma voor de oppervlakbehandeling in galvanische vakbedrijven. Wanneer ze terugkomen, moeten ze eerst de eindcontrole passeren, voordat ze worden vrijgegeven voor verpakking en verzending.

Dit geperfectioneerde kwaliteitsmanagement is door de TÜV volgens DIN EN ISO 9001:2008 gecertificeerd en wordt ieder jaar in een uitgebreide audit opnieuw bevestigd.
Lees meer
Heco Culemborg

HG


Onze onderneming, HG International B.V., is een puur Nederlands bedrijf met eigen vestigingen in verschillende landen en waar in totaal meer dan 200 mensen dagelijks met grote inzet werken.

Het hoofdkantoor (en tevens productielocatie) is gevestigd in Almere: een jonge, dynamische en snelgroeiende gemeente in de provincie Flevoland. Hier is voor ons alle ruimte om onze ambities en doelstellingen te verwezenlijken. Zo produceren wij hier, in onze eigen fabriek, zo’n 300 verschillende HG producten die hun weg vinden naar miljoenen tevreden consumenten in meer dan 45 landen.
Lees meer
HG Culemborg

Karcher


Kärcher is één van de toonaangevende producenten van reinigingsapparatuur. Het brede productprogramma omvat producten voor het huishouden en industrie. Bij Kärcher kunt u terecht voor: hogedrukreinigers, stoomreinigers, veegmachines, schrobmachines, stof- en waterzuigers om maar enkele voorbeelden te noemen.
Lees meer
Karcher Culemborg

Kroon Olie


Kroon-Oil heeft smeermiddelen voor de automotive en tweewielerbranche, als ook voor industriële, marine en agrarische toepassingen. De Kroon-Oil producten voldoen aan internationaal geldende specificaties van automobiel- en machinefabrikanten, evenals die van leger en overheid.
Lees meer
Kroon Olie Culemborg

KWB


Wat ons leveringsprogramma perfect maakt: het uitvoerige en compacte kwb gereedschapprogramma, dat op het gebied van kwaliteit en keuze niets te wensen over laat.

Ons gereedschapassortiment is continu GS-gekeurd (VPA en TÜV), en voldoet zodoende aan maximale eisen m.b.t. de werkveiligheid. Dat is niet alleen goed, maar ziet er ook goed uit – daarvoor zorgt de elegante metaalafwerking van de gereedschappen in mat verchroomd en satijn. Bovendien garandeert de uniforme kleurstelling van de 2-component grepen in blauwrood een grote greepvriendelijkheid en een perfecte krachtoverbrenging.

De eindgebruiker kan afhankelijk van behoefte kiezen uit drie kwaliteitsklassen, waarbij de gereedschappen uit de High Quality- en Professional-klassen bijzonder goed geschikt zijn voor continu gebruik. Wij geven zelfs 5 jaar garantie op onze Professionalkwaliteit.

De oriëntatie op de eindgebruiker vinden wij trouwens heel belangrijk. Daarom hebben wij het nieuwe gereedschapassortiment voorzien van een geoptimaliseerde verpakking die bij de klant helderheid op het eerste gezicht oplevert – door eenduidige kwaliteitsmarkeringen, foto‘s van toepassingen en overzichtelijke kleurcoderingen voor gereedschappen van verschillende series. De klantvriendelijke presentatie wordt afgerond door een verticale scheiding van de gereedschapgroepen op de productwanden.
Lees meer
KWB Culemborg

Knipex


Ze zijn constant in onze gedachten: de mensen die professioneel werken met gereedschappen. Wie moeten kunnen vertrouwen op hun instrumenten, ook als het moeilijk wordt. Die verwachten dat hun gereedschappen een lange tijd meegaan. Met andere woorden: gebruikers die veeleisend zijn in alle opzichten en alleen het beste willen.

Wij bieden deze gebruikers een reeks van ongeveer 1.000 verschillende tangen aan. Met deze keuze kunnen wij precies het juiste gereedschap voor elke toepassing verzorgen - en altijd in een passend ontwerp en grootte.

Omdat het oordeel van de professionals onze referentie is, zijn we altijd op zoek naar hun feedback. Over hoe ze werken met hun tang en wat belangrijk is voor hen, zodat we precies en tot in detail kunnen begrijpen wat voor hen belangrijk is.
Vitaal is om te weten wat hun werk makkelijker, sneller en veiliger te maken. Dat wil zeggen, het onderwerp van ergonomie, aanpassing van de arbeidsomstandigheden apparaten aan hun gebruikers. Ondanks de hoge prestaties, gereedschap moet nooit meer moeite van een gebruiker vragen dan nodig is. Hier is bijvoorbeeld een goed ontwerp tangen handgrepen niet het enige criterium. We vinden altijd nieuwe manieren om kracht te besparen en het verlichten van het hele hand-arm-systeem.
Lees meer
Knipex Culemborg

Makita


Makita wordt wereldwijd door miljoenen vakmensen geroemd om de kwaliteit van haar producten. Die kwaliteit komt niet zomaar tot stand. Dat is een filosofie, de passie van 500 ingenieurs die dag in dag uit werken aan verbeteringen en nieuwe machines. Machines die stuk voor stuk berekend zijn op hun  zware taak. Dag in dag uit. Omdat gebruikers op hun gereedschap moeten kunnen vertrouwen. Omdat ze hun geld er mee moeten verdienen, en omdat ze hún passie er mee willen kunnen uitleven: het creëren van iets nieuws. Er zijn al zoveel mooie dingen gemaakt met Makita.

Lees meer
Makita Culemborg

Metabo


Sinds de uitvinding van de elektrische boormachine aan het begin van de 20ste eeuw heeft elektrisch gereedschap de mensen steeds meer mogelijkheden geboden. Een ontwikkeling die in het nieuwe millennium steeds sneller zal gaan. Want elektrisch gereedschap ontwikkelt zich meer en meer tot "probleemoplosser", zelfs voor de moeilijkste klussen.
Lees meer
Metabo Culemborg

Mitutoyo


De historie van Mitutoyo in Nederland gaat terug naar het begin van de zestiger jaren toen de Mitutoyo producten voor het eerst op de Nederlandse markt kwamen. Sinds 1981 heeft Mitutoyo haar eigen vestiging in Nederland, sedert 1986 gevestigd in het centraal gelegen Veenendaal. Aanvankelijk beperkten de activiteiten zich tot verkoop en serviceverlening, maar vanaf 1990 kwam daar met de officiële opening van de vestiging voor de productie van coördinatenmeetmachines in hoog tempo verandering in.
Lees meer
Mitutoyo Culemborg

Nemef


Nemef is marktleider en de voorkeurleverancier op het gebied van veiligheid, beveiliging en comfort. Wij bieden een compleet assortiment aan hang- en sluitwerk, waarin u naast sloten ook beslag, sluitkommen, cilinders, scharnieren en andere oplossingen vindt.
Als marktleider bieden we hiermee een totaal pakket voor iedere situatie. Of het nu gaat om een kantorencomplex, zorginstelling of de beveiliging van uw woning, Nemef biedt een geschikte oplossing.
Lees meer
Nemef Culemborg

Philips


Philips biedt een uitgebreid en veelzijdig assortiment spaarlampen, die het beste op het gebied van energiebesparingstechnologie vertegenwoordigen dat momenteel verkrijgbaar is. Hiertoe behoren 's werelds meest energiezuinige halogeenlampen, LED-lampen en hoogwaardige compacte TL-lampen.
Lees meer
Philips Culemborg

Schadebo


Schadébo Den Bosch B.V. biedt als handelsonderneming sinds 1963 een uitgebreid assortiment voor de segmenten woning- & projectinrichting en ijzerwarenvakhandel; geniet een sterke reputatie en is logistiek zeer professioneel onderbouwd.
Lees meer
Schadebo Culemborg

Scheppach


Scheppach kan zich de meest innovatieve producent van houtbewerkings machines in Europa noemen. Sinds 1997 heeft zij inmiddels ongeveer 80 nieuwe modellen geïntroduceerd. En met succes.
Lees meer
Scheppach Culemborg

Starmix


Met het merk Starmix, ontwikkelt, produceert en verkoopt de firma ELECTROSTAR twee innovatieve productgroepen, met internationale marktwaarde.
       
Als zuiger specialist
produceren wij al meer dan 90 jaar een breed scala aan bekende vermogenssterke stofzuigers voor bouw, industrie en privé bereik met een innovatief filterconcept.
Wij ontwikkelen en produceren stofzuigers voor de meest bekende producenten van elektro gereedschapsmerken in Europa en USA. Daarbij is flexibiliteit en een hoge mate van klanttevredenheid onze centrale doelstelling. Daardoor zijn wij de ideale partner voor industrie en bedrijf!
Lees meer
Starmix Culemborg

Victorinox


Victorinox is wereldwijd bekend van de 'Original Swiss Army' zakmessen uit Europa's grootste zakmessenfabriek in Zwitserland. Alle Victorinox producten zijn ontworpen op maximale multi-functionaliteit en originaliteit. Levenslang gegarandeerd tegen materiaal- en fabricagefouten. Homeij voert al vele jaren Victorinox in haar assortiment en biedt u een zeer uitgebreide collectie.
Lees meer
Victorinox Culemborg

Wera


Wera is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van schroeventools. Het bedrijf is gevestigd in Wuppertal, Duitsland en ontwikkelt en produceert gereedschappen die aan de eisen van professionele gebruikers te voldoen.
Wera blijft zijn klanten inspireren met nieuwe en buitengewone ontwerpen voor instrumenten die in beter werk resulteren vanwege hun bijzondere en vaak unieke eigenschappen.
Het assortiment bestaat uit meer dan 3.000 producten met perfecte oplossingen voor specifieke problemen.
Wera productontwikkeling is gericht op het voldoen aan de behoeften van professionele gebruikers, dat is de reden waarom we doorgaan met nog betere instrumenten voor uw project, jaar na jaar te lanceren. Het komt niet als een verrassing dat Wera werd uitgeroepen als een van de vijf meest innovatieve middelgrote bedrijven in Duitsland, in alle sectoren. In 2009, bijvoorbeeld, werd Wera de iF product design award voor de Wera Zyklop toegekend.
Lees meer
Wera Culemborg

Qlima


Qlima staat voor expertise, betrouwbaarheid, zorg, duurzaamheid en flexibiliteit. Onder de noemer Qlima ‘home made climates’ biedt Qlima een totaalconcept op klimaatbeheersing in huis. Qlima baseert zich op het uitgangspunt dat hoe je je voelt in grote mate bepaald wordt door de kwaliteit van de lucht in je persoonlijke omgeving. Dit in de meest brede zin van het woord.

Lees meer
Qlima Culemborg