Welkom!

Bas van Zanten professioneel B.V.

Klik hier voor onze Webshop.

Wie zijn wij eigenlijk?


Het team van Bas van Zanten professioneel bestaat uit een interesante mix van mensen met elk hun specialiteiten.
De teamgeest staat hoog in het vaandel en dat ziet u terug in een perfect afgestemde afhandeling van A tot Z.
In onze winkel in Culemborg en in de webshop staan wij klaar voor zakelijke en particuliere klanten!
Hieronder stellen wij ons voor:

Gertjan van Zanten, de eigenaar


De interesse voor de handel zat er bij mij al vroeg in: vanaf 10-jarige leeftijd hielp ik mijn vader Bas van Zanten al afentoe om de winkel, om vervolgens op 18-jarige leeftijd fulltime aan de slag te gaan.
Op dit moment had ik al diverse vakdiploma’s op zak.
In 1990 was het dan zo ver en nam ik officieel het bedrijf over. Mijn passie voor de handel, techniek, en het runnen van een bedrijf is al die tijd onveranderd groot gebleven.
Graag ontvang ik u bij ons in het bedrijf!
Gertjan van Zanten, de eigenaar

Ton van Zuilekom, Hoofd verkoop & technisch adviseur


Graag wil ik mij even voorstellen, mijn naam is Ton van Zuilekom ik ben vanaf begin 1974 in vaste dienst gekomen bij Bas van Zanten, voor deze tijd was ik al een aantal jaren werkzaam op de vrijdagavonden en de zaterdagen.
Ik heb een technische opleiding genoten waardoor de basis voor dit werk al aanwezig was, de interesse voor dit werk na al die jaren is er nog steeds.
De omgang en een eerlijk en gedegen advies geven aan de klanten vind ik erg belangrijk, en daarom is het ook leuk dat de klanten tevreden met hun producten aan de slag kunnen.
Na al die jaren zijn alle ins en outs van dit bedrijf mij bekend, door vakliteratuur te lezen laat ik mij op de hoogte houden van alle nieuwigheden op technisch gebied.
Graag zie ik u bij ons in de zaak voor uw aankopen of een technisch advies tot ziens!Ton van Zuilekom, Hoofd verkoop & technisch adviseur

Johan van Tongeren, Verkoopmedewerker


Mijn naam is Johan en ik ben het nieuwste lid van het team, ik ben 20 jaar oud en heb ondertussen al verschillende opleidingen en cursussen gevolgd. Ik ben in de detailhandel terecht gekomen in Tiel bij de karwei naar een succesvolle stage periode mocht ik blijven in de vakantie ik was daar een van de weinige hulpkrachten die daar in de vakantie een eigen afdeling onderhield en dit deed ik zeer succesvol. Toen na vakantie kreeg ik daar een vast contract en als hulpkracht maar ondertussen was ik een beetje vastgelopen met me opleiding die viel me ontiegelijk tegen en zo kwam ik vast bij de karwei ik ging de opleiding verkoopspecialist volgen deze ronde ik versneld af naast deze opleiding deed ik ook nog allemaal technische opleidingen om me kennis van de producten te vergroten. Toen daarna heb ik mijn niveau 4 diploma filiaalmanager gehaald en dat was de periode dat ik karwei afsloot en nu te bezichtigen ben bij Bas van Zanten Professioneel en ik hoop u daar zeer spoedig tegen te komen.
Johan van Tongeren, Verkoopmedewerker

Bob Smit, Webshopbeheerder


In 2013 ben ik komen werken bij Bas van Zanten, in eerste instantie als tijdelijk baantje om Gertjan bij te staan met de werkzaamheden van de webshop.
Inmiddels werk ik nu al weer ruim 4 jaar bij Bas van Zanten en heb ik het erg naar mijn zin.
Ik ben begonnen met 2 dagen in de week maar omdat ik de studie Integrale Veiligheidskude ben gaan volgen, ben ik nu nog 1 dag in de week te vinden bij Bas van Zanten. Tot op heden kan ik mijn werk als webshopbeheerder en mijn studie goed combineren.
Deze website is het resultaat van mijn werkzaamheden en ondertussen werk ik nog door aan onze webshop.

Sinds oktober 2016 ben ik ook op zaterdag te vinden, als verkoopmederwerker, in de winkel.

Heb je vragen of suggesties je kunt me altijd een mail sturen digitaal@basvanzanten.nlBob Smit, Webshopbeheerder